PROMIND

een frisse duik in de geest


NIEUWSBRIEF


Bedrijfs- psychologische zorg

De toegankelijkheid van reguliere psychologische zorg wordt steeds moeilijker.

ProMind heeft de expertise in huis om dit vacuüm in te vullen met Bedrijfs- psychologische zorg.


Lees meer

Training en coaching

Wilt u samen met uw werknemers uitgroeien tot een succesvol bedrijf met een stevige concurrentiepositie en tevreden werknemers?

Zet dan in op de ontwikkeling van uw organisatie met training & coaching.


Lees meer

Burnout

Wij bieden al ruim 25 jaar succesvol Burnout trajecten aan. 97% van de deelnemers is binnen 8 weken weer volledig aan het werk en terugval komt zelden voor! Klik hier voor ons Burnout traject.




Lees meer

Werkwijze

ProMind biedt trajecten bij mensen thuis, op kantoor of op locatie aan. Wanneer de trajecten thuis of op het werk plaatsvinden, worden ook bestaande omgevings- factoren opgepikt. Deze leiden sneller naar de kern van het probleem, waardoor mensen adequaat inzicht in zichzelf krijgen.


Lees meer



Over ProMind

ProMind leert organisaties en hun mensen om de benodigde ruimte voor verandering en groei met elkaar te creëren. Alleen zo worden mensen en organisaties beter dan ze al zijn.

Door middel van trainingen en coaching stimuleert ProMind mensen en organisaties om vanuit een natuurlijke ontwikkeling nieuwe en effectievere patronen te ontwikkelen. Dit begint bij inzicht in de processen van de organisatie en het (eigen) gedrag van de werknemer plus de gevolgen hiervan op de omgeving. Het gaat uiteindelijk om het evenwicht tussen keuzes en hun consequenties. Werknemers komen zo dicht bij zichzelf en prikkelen hun persoonlijke ontwikkeling.

Organisaties worden op die manier transparant en slagvaardig, met werknemers die duidelijk weten wat hun rol is. Dit vormt samen de motor voor succes! De trainers, coaches en psychologen van ProMind helpen daarbij! Snel, pragmatisch en resultaatgericht.



Onze Diensten



ProMind bedrijfspsychologische zorg

Bedrijfspsychologische Zorg


Uitval is vervelend; voor uw werknemers en voor uw bedrijf. Wanneer werknemers niet meer aanwezig zijn, heeft dit immers een grote impact op hun collega’s en de productiviteit van de afdeling. Met de Bedrijfspsychologische Zorg van ProMind kunt u kordaat actie ondernemen.

Lees verder


ProMind Werkplezier


ProMind Werkplezier biedt een structurele aanpak voor medewerkers, leidinggevenden en organisaties om het werkplezier in uw organisatie te vergroten. Laagdrempelige toegang tot psychologische ondersteuning draagt eraan bij dat werknemers hun werkplezier behouden.


Lees verder

ontwikkeltraject managers

Ontwikkeltraject ondernemers en managers


Het Ontwikkeltraject Ondernemers en Managers van ProMind biedt u de handvatten om uw leiderschap resultaatgericht in te vullen; zelfs wanneer de markt, een onderdeel van de bedrijfsvoering of onderlinge samenwerkingen veranderen.


Lees verder

persoonlijke effectiviteit en leiderschap

Persoonlijke effectiviteit en leiderschap


 Ervaart u als manager weerstand bij de werknemers die u aanstuurt en de directie waar u verantwoording aan aflegt? Een Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap training van ProMind zorgt dat u uw rol doeltreffend en met plezier kunt vervullen!


Lees verder

dreamteams

Dreamteams


Zelfvertrouwen, resultaatgerichtheid, verhoogde productiviteit, effectieve kennisdeling, strakke planningen, heldere afstemming, gereduceerde foutgevoeligheid en laag verzuim zijn kenmerken van een echt Dreamteam. Om dit te realiseren biedt ProMind een ltraject, speciaal gericht op teamontwikkeling en ontwikkeling van managers.


Lees verder

effectief leiderschap

Effectief leiderschap


Heeft u ook moeite met delegeren en voert u het liefst alle werkzaamheden zelf uit?

De Effectief Leiderschap training van ProMind geeft handvatten om dit los te laten en te delegeren, zodat u de ruimte krijgt om uw rol als leidinggevende volledig op u te nemen.


Lees verder

Personal coaching

Personal coaching


Tijdens het Personal Coaching traject treden de coaches van ProMind op als sparringpartner met een ongezouten mening. Door verschillende keuzes met u te bespreken en consequenties te benoemen, heeft u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en kunt u de keuze maken die voor u het beste is.


Lees verder

directie klankbord

Directie Klankbord


Zelfs wanneer u gewend bent om zelf beslissingen te maken, kunt u zo nu en dan behoefte hebben aan een objectieve en onafhankelijke sparringpartner. ProMind treedt graag op als executive coach en voorziet u van opbouwende feedback met betrekking tot uw gedrag, zodat u tot nieuwe inzichten komt.

Lees verder

Slecht nieuws gesprekken

Slecht nieuws gesprekken


ProMind verzorgt speciaal voor ondernemers en managers Spreekvaardigheidstrainingen op maat.

Het doel is om effectief om te gaan met slecht nieuws gesprekken zonder werknemers tekort te doen, bijvoorbeeld bij hoog verzuim of slechte functionering.


Lees verder

acquisitie

Verkoop- & acquisitietraining


Dankzij de Verkoop- en Acquisitietraining van ProMind ontwikkelen werknemers voelsprieten voor het zien van commerciële kansen, waar uw bedrijf vervolgens op in kan spelen. Zo wordt commercieel denken bij alle werknemers gestimuleerd; zelfs wanneer zij niet direct verkopen, maar commercieel inzicht wel nuttig kan zijn.


Lees verder

intervisie

Intervisie


Kan de kennisdeling en het geven van feedback binnen jullie team verbeterd worden?

ProMind verzorgt oplossingsgerichte Intervisietrajecten binnen teams, zodat werknemers meer kunnen inzetten op gezamenlijke prestaties en optimale onderlinge communicatie.


Lees verder

Assesment

Assessment


Wilt u graag weten welke verborgen capaciteiten en kwaliteiten uw bedrijf in huis heeft of bent u toe aan de volgende stap in uw carrière?

Het Assessment van ProMind helpt u om talenten te ontdekken, brengt in kaart wat sterke punten zijn en op welke gebieden ruimte voor verbetering is.


Lees verder





Adresgegevens

ProMind
Koelmalaan 350, 5e etage
1812 PS Alkmaar

Telefoonnummer: 072 – 5124883
E-mail: info@promind.nl


Onze andere diensten:


Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Schrijf je hier in

Copyright by Promind 2024. All rights reserved.