Vacature GZ-psychologen

25 oktober 2017
solliciteer-1200x676.jpg

Om de groei van ProMind Psychologen bij te houden zoeken wij enthousiaste GZ-psychologen voor de regio’s Alkmaar, Beverwijk en Heerhugowaard.

ProMind Psychologen is een organisatie met een vlotte en pragmatische aanpak. Bij ons kan iedereen terecht voor psychologische hulp of ondersteuning. Wij bieden GB-GGZ, S-GGZ, relatietherapie en seksuologie en werken daarin nauw samen met huisartsen en POH’s. Per direct zijn wij op zoek naar GZ-psychologen die ons team kunnen versterken.

ProMind is ook actief in het bedrijfsleven waar we trainingen en coachingstrajecten verzorgen. Kort samengevat houden wij ons bezig met alles wat met gedrag te maken heeft. Wij zijn vernieuwend en altijd op zoek naar nieuwe en effectievere behandel- methoden.

Meer weten of direct solliciteren? Bel of mail met Paul de Bruijn: 072-5124883 of mail je motivatie en CV naar: paul@promind.nl

Copyright by ProMind 2017. All rights reserved.