Behandelingen
De behandelingen van ProMind Psychologen zijn bestemd voor alle mensen die professionele hulp kunnen gebruiken om door een moeilijke periode heen te komen. Onze psychologen combineren hun psychologische vaardigheden met de nieuwste inzichten. Hierdoor is een behandelplan precies op u en uw hulpvraag afgestemd. Binnen 5 tot 12 sessies hebben we u zó goed geholpen dat u ons ook in de verre toekomst niet meer nodig zult hebben.

Hieronder kunt u doorklikken naar een aantal door ons toegepaste behandelmethodieken.


ProMind Psychologen_kortdurende ondersteuning

KORTDURENDE ONDERSTEUNING


Alle mensen worden vroeg of laat geconfronteerd met een situatie waardoor zij even niet meer weten hoe het verder moet. Denk aan het overlijden van een dierbare, veel spanning op het werk of een ander probleem in uw leven. Een paar goede adviezen is op dat moment precies wat u nodig heeft.

Lees verder…


ProMind Psychologen_relatietherapie

RELATIETHERAPIE


Veel stellen krijgen op een zeker punt in hun relatie te maken met onderlinge problemen. Wanneer dit niet goed wordt opgelost, kunnen de problemen zelfs leiden tot een breuk. Met het ProMind relatietraject hoeft het echter niet tot een scheiding te komen.

Lees verder…

ProMind Psychologen_traumaverwerking

TRAUMAVERWERKING


Een traumatische ervaring in uw leven kan leiden tot grote problemen en angsten. De psychologen van ProMind helpen u daarom om de gebeurtenis te accepteren, de angst weg te nemen en weer vooruit te kijken.

Lees verder…


ProMind Psychologen

COGNITIEVE GEDRAGSTHERAPIE


Cognitieve gedragstherapie gaat ervan uit dat het niet gebeurtenissen zelf zijn die negatieve gevoelens en bepaald gedragspatronen oproepen, maar dat het komt door de ‘gekleurde bril’ waardoor we de dingen bekijken.

Lees verder…

ProMind Psychologen_werkwijze

ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY


Niemand wil verdriet, somberheid, zelfkritiek, negatieve gedachten, angst of onzekerheid in zijn leven, maar het is er wel. Vechten tegen deze emoties en gedachten kost veel energie en je kunt het niet winnen. ACT is een praktische en concrete methode om tot acceptatie te komen.

Lees verder…


ProMind Psychologen

ALEXANDER TECHNIEK


De Alexander Techniek maakt in veel trajecten van ProMind Psychologen een effectief onderdeel van de behandeling uit. Deze techniek doorbreekt onbewust opgebouwde spanningspatronen.

Lees verder…


ProMind Psychologen_eerste-lijns-psychologie

EERSTELIJNS PSYCHOLOGIE


De eerstelijns psychologen van ProMind bieden u psychische hulp om uw gevoelens van depressiviteit, verdriet, rouw en angst te verwerken. Onze psychologen luisteren, stellen vragen en geven concrete adviezen. Zo wordt u voorzien van overzicht, inzicht en controle.

Lees verder…


ProMind Psychologen_whiplash

WHIPLASH


Het Whiplash-traject begint met het inzoomen op het ongeval en de symptomen die hieruit zijn voortgekomen. Daarna leert ProMind Psychologen u om uw situatie te accepteren en van daaruit te werken aan uw toekomst.

Lees verder…

ProMind Psychologen_beeldmerk

MINDFULNESS


ProMind Psychologen geeft u de handvatten om Mindfulness als vaardigheid te gebruiken en stress, depressie, pijn en angst weg te nemen. Zo wordt duidelijk dat u deze emoties op een andere manier kunt bekijken en verwerken!

Lees verder…
Voorbeelden van behandelingen

No more posts
Copyright by ProMind 2021. All rights reserved.