Eerstelijns psychologieProMind Psychologen_traumaverwerking

Op sommige momenten in uw leven wordt u geconfronteerd met een moeilijke situatie; denk aan het overlijden van een dierbare, ziekte van uw kind of ontslag op uw werk.

Om serieuze persoonlijke problemen te voorkomen, doet u er goed aan om psychische hulp te zoeken. Alleen met deze psychologische hulp komt u weer lekker in uw vel te zetten. ProMind Psychologen helpen u hierbij!

Werkwijze psychologische hulp

De eerstelijns psycholoog van ProMind biedt u psychische hulp om uw gevoelens van depressiviteit, verdriet, rouw en angst te verwerken. Onze psycholoog luistert, stelt vragen en geeft concrete adviezen. Zo wordt u voorzien van overzicht, inzicht en controle.

In ongeveer vier tot vijf gesprekken krijgt u handvatten op het gebied van psychologische hulp, zodat u weer verder kunt. Nu en in de toekomst.

Wordt psychologische hulp vergoed?

De psychologische hulp van ProMind Psychologen wordt vergoed; ons behandeltraject valt binnen het basispakket van uw zorgverzekeraar. Daarnaast hanteren we geen wachtlijst. U kunt direct bij onze psycholoog terecht en hebben diverse locaties zoals: Alkmaar, Beverwijk en Heerhugowaard.

Aanmelden voor onze psychische hulp kan via de huisarts of rechtstreeks bij ProMind Psychologen. In het laatste geval heeft u wel een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Op de psychologische hulp van ProMind Psychologen geldt een beroepsgeheim; alles wat u deelt, is strikt vertrouwelijk.


Terug naar behandelingen
Copyright by ProMind 2017. All rights reserved.