Kortdurende ondersteuningProMind Psychologen_kortdurende ondersteuning

Alle mensen worden vroeg of laat geconfronteerd met een situatie waardoor zij even niet meer weten hoe het verder moet. Denk aan het overlijden van een dierbare, veel spanning op het werk of een ander probleem in uw leven.

Een paar goede adviezen is op dat moment precies wat u nodig heeft; ProMind Psychologen biedt u daarom Kortdurende Ondersteuning om deze periode goed door te komen.

Aanpak ProMind

ProMind biedt Kortdurende Ondersteuning op maat. Dit betekent dat de aard van uw probleem een centrale rol speelt gedurende de behandeling. Een enkel incident kan van invloed zijn op uw relatie met uw partner en de focus op uw werk. Zo kunt u verdriet hebben over een privésituatie, veel spanning ervaren of te maken hebben met een allesoverheersend probleem waardoor u niet prettig kunt functioneren. ProMind ondersteunt u, zodat u niet volledig uitvalt in uw privéleven en op de werkvloer.

Kortdurende Ondersteuning

In vijf tot acht gesprekken geven wij u handvatten en adviezen om alles weer op een rijtje te krijgen. Dankzij dit korte en doortastende traject krijgt u snelle hulp met een effectief resultaat. De Kortdurende Ondersteuning kan worden aangevraagd door uw werkgever of uw bedrijfsarts.

Langere ondersteuning

Heeft u toch meer gesprekken nodig? Dat is natuurlijk geen probleem; uw herstel staat immers voorop. Het aantal gesprekken wordt daarop afgestemd. Voor werknemers die te kampen hebben met overspannenheid of een burn-out biedt ProMind het Burn-out traject.


Terug naar behandelingen
Copyright by ProMind 2021. All rights reserved.