RelatietherapieProMind Psychologen_relatietherapie

Financiële problemen, opvoedingsvraagstukken of een uitgeblust gevoel: dit kunnen allemaal oorzaken zijn voor relatieproblemen. De sleutel tot de oplossing ligt doorgaans in goede communicatie met elkaar.

De relatietherapeut van ProMind ondersteunt stellen om de communicatie te verbeteren, zodat u en uw partner de relatie nieuw leven in kunnen blazen.

Relatietherapie op maat

Veel stellen krijgen op een zeker punt in hun relatie te maken met onderlinge problemen. Wanneer dit niet goed wordt opgelost, kunnen de problemen zelfs leiden tot een breuk. Met het ProMind relatietraject hoeft het echter niet tot een scheiding te komen.

Door samen op zoek te gaan naar de oorzaak, kan onze relatietherapeut vorm geven aan een passende behandeling. De focus ligt doorgaans op verbetering van de communicatie. Dat helpt u en uw partner om het benoemde probleem nu op te lossen en in de toekomst zelfs te voorkomen.

Ondersteuning bij echtscheiding

Wanneer het conflict tussen u en uw partner verschrikkelijk is geëscaleerd, dan is een verzoening wellicht onmogelijk. In dat geval concludeert u waarschijnlijk dat een echtscheiding de enige uitkomst biedt. ProMind Psychologen kunnen u in dat geval ondersteunen bij een goede afwikkeling van dit besluit. Een echtscheiding brengt immers vele praktische en emotionele zaken met zich mee.

Onze therapeuten werken samen met professionals die u tijdens de scheiding begeleiden, zoals advocaten en de scheidingsplanner. Met behulp van onze assistentie komt u zo goed mogelijk door deze moeilijke periode heen.

ProMind Psychologen_beeldmerk*Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekering


Terug naar behandelingen
Copyright by ProMind 2021. All rights reserved.