OVER ONSProMind Psychologen

Visie

Keuzes maken; dit gebeurt constant in ieders leven. Om hiertoe in staat te zijn, heeft elk individu oplosstrategieën en patronen ontwikkeld. In de meeste gevallen zijn deze strategieën handig en nuttig. Sommigen kunnen op termijn echter averechts gaan werken en leiden tot persoonlijke of interpersoonlijke problemen. Vaak speelt miscommunicatie en misperceptie een grote rol in deze situaties.

ProMind Psychologen gelooft dat inzicht in deze strategieën en patronen, en het effect hiervan op anderen, nodig is om een verandering in gang te zetten. Door alleen al het verbeteren van de communicatie zijn vaak grote stappen te maken.

Het belang van inzicht

ProMind Psychologen stimuleert mensen om vanuit een natuurlijke ontwikkeling tegenwerkende patronen te doorbreken. Dit begint bij inzicht in het eigen gedrag en de gevolgen hiervan op de omgeving. Met dit inzicht komen mensen dichter bij zichzelf en prikkelen zij hun persoonlijke ontwikkeling.


Overige informatie


Onze werkwijze

Elk traject bij ProMind Psychologen begint met een kennismakingsgesprek. Op deze manier ervaart de cliënt zelf of de werkwijze van ProMind Psychologen bij hem of haar past. Wij gaan samen met u voor resultaat zonder eindeloze praatsessies. We bieden succesvolle kortdurende behandelingen; snel, vriendelijk en met resultaat.


Speciaal Burn-out traject

Het Burn-out traject van ProMind helpt mensen met een werkelijke kijk op zichzelf en hun omgeving. Door te denken vanuit verwondering en nieuwsgierigheid, krijgen zij de ruimte en motivatie om zich verder te ontwikkelen.


Meten is weten

Aan het begin en aan het eind van uw behandeling vragen we u een vragenlijst in te vullen waardoor we kunnen zien of de behandeling goed is geweest. Het helpt ons ook om te onderzoeken waar we nog beter kunnen worden in onze hulp aan u.


Lid van

Psychologen van ProMind zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt). Daarnaast ontwikkelen zij zich voortdurend door middel van cursussen, opleidingen, intervisie en supervisie.


Copyright by ProMind 2019. All rights reserved.