OVER ONS


Bel me terug

ProMind Psychologen

Visie

Keuzes maken; dit gebeurt constant in ieders leven. Om hiertoe in staat te zijn, heeft elk individu oplosstrategieën en patronen ontwikkeld. In de meeste gevallen zijn deze strategieën handig en nuttig. Sommigen kunnen op termijn echter averechts gaan werken en leiden tot persoonlijke of interpersoonlijke problemen. Vaak speelt miscommunicatie en misperceptie een grote rol in deze situaties.

ProMind Psychologen gelooft dat inzicht in deze strategieën en patronen, en het effect hiervan op anderen, nodig is om een verandering in gang te zetten. Door alleen al het verbeteren van de communicatie zijn vaak grote stappen te maken.

Het belang van inzicht

ProMind Psychologen stimuleert mensen om vanuit een natuurlijke ontwikkeling tegenwerkende patronen te doorbreken. Dit begint bij inzicht in het eigen gedrag en de gevolgen hiervan op de omgeving. Met dit inzicht komen mensen dichter bij zichzelf en prikkelen zij hun persoonlijke ontwikkeling.


ONS TEAM


Paul de Bruijn_ProMind Psychologen
Paul de Bruijn

Paul de Bruijn
psycholoog/oprichter


ProMind Psychologen_esther-lijesen
Esther Lijesen

Esther Lijesen
psycholoog


ProMind Psychologen_jan-zeilstra-
Jan Zeilstra

Jan Zeilstra
psycholoog


ProMind Psychologen_Nadine Blaauwboer
Nadine Blaauboer

Nadine Blaauboer
psycholoog


Judou Breukers

Judou Breukers
psycholoog


Mariana Brinkman

Mariana Brinkman
psycholoog


Annemiek Huisman

Annemiek Huisman
psycholoog


Melina Burger

Melina Burger
office manager


Karin Mul_ProMind Psychologen
Karin Mul

Karin Mul
office medewerkerOverige informatie


Onze werkwijze

Elk traject bij ProMind Psychologen begint met een kennismakingsgesprek. Op deze manier ervaart de cliënt zelf of de werkwijze van ProMind Psychologen bij hem of haar past. Wij gaan samen met u voor resultaat zonder eindeloze praatsessies. We bieden succesvolle kortdurende behandelingen; snel, vriendelijk en met resultaat.


Speciaal Burn-out traject

Het Burn-out traject van ProMind helpt mensen met een werkelijke kijk op zichzelf en hun omgeving. Door te denken vanuit verwondering en nieuwsgierigheid, krijgen zij de ruimte en motivatie om zich verder te ontwikkelen.


Ook ‘s avonds

Van maandag t/m donderdag kunt u bij ProMind Psychologen ook in de avonduren (tot 22:00 uur) terecht voor behandelingen.


Wachttijden

Na aanmelding kunt u over het algemeen binnen een week terecht bij een van onze psychologen. De actuele wachttijden staan op de homepage en worden wekelijks aangepast.


Meten is weten

Aan het begin en aan het eind van uw behandeling vragen we u een vragenlijst in te vullen waardoor we kunnen zien of de behandeling goed is geweest. Het helpt ons ook om te onderzoeken waar we nog beter kunnen worden in onze hulp aan u.


Lid van

Psychologen van ProMind zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en lid van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt). Daarnaast ontwikkelen zij zich voortdurend door middel van cursussen, opleidingen, intervisie en supervisie.


Bij ons werken?

VACATURES

Om de groei van ProMind Psychologen bij te houden, zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste (GZ-)psychologen voor de regio’s Alkmaar, Beverwijk en Heerhugowaard.

Klik hier voor meer informatie.

Copyright by ProMind 2017. All rights reserved.