Maak kennis met

ONS TEAMAnouk Hage – Psycholoog

Ik ben Anouk Hage, geboren in 1978 en ben GZ-psycholoog. Ik ben in 2005 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam (richting klinische psychologie en klinische neuropsychologie met een stuk ontwikkelingspsychologie). Ik heb daarna verschillende postdoctorale opleidingen gevolgd, onder meer GZ-psycholoog en EMDR.

Als behandelaar werk ik zowel met volwassenen en ouderen, als met jeugdigen. Ik maak veel gebruik van cognitieve gedragstherapie, Maar ook van EMDR, oplossingsgerichte therapie of een andere therapievorm als deze het beste aansluit bij mijn cliënt. Daarnaast heb ik ruime ervaring met de uitvoering van (neuro-)psychologisch onderzoek.

In de behandeling en het therapeutische contact vind ik het belangrijk om betrokken, transparant, respectvol, begripvol en niet-oordelend te zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat degene die bij mij in behandeling is zich tijdens de therapie echt op zijn of haar gemak voelt, zodat we van daaruit kunnen werken aan optimaal herstel.

Ik ben werkzaam op de locatie Alkmaar.

Copyright by ProMind 2019. All rights reserved.