Maak kennis met

ONS TEAMJudou Breukers

Psycholoog

Judou Breukers – Psycholoog

Laat ik beginnen met de betekenis van mijn naam. “Judou” is afgeleid van een Chinese film, Ju- staat voor positiviteit en Dou- voor levenslust en geestelijke rijkdom. Deze beide betekenissen zijn in lijn met mijn levenshouding. De geestelijke rijkdom haal ik uit mijn filosofische en oprechte interesse in elk mens.

Als psycholoog ben ik opgeleid binnen een multidisciplinair team op de afdeling seksuologie van het Academisch Medisch Centrum. Hierdoor benader ik jou volgens het bio-psycho-sociale perspectief. In mijn werk zoek ik de juiste balans tussen een intuïtieve en evidence-based benadering. Ik pas vaardigheden uit meerdere meditatie- en mindfulnesscursussen toe. Daarnaast maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy en oplossingsgerichte therapie.

Cliënten omschrijven mij als warm, doortastend en openminded. Als therapeut ben ik kalm, betrokken en integer. Tijdens de behandeling werken we samen aan jouw eigen ontwikkeling en gaan we op zoek naar de krachten in je kwetsbaarheid.

Ik ben werkzaam op de vestiging in Alkmaar.

Copyright by ProMind 2019. All rights reserved.